Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Το όργανο θεραπείας κόκκινου φωτός έχει πραγματικά επίδραση και ωφελεί το σώμα του ατόμου

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-10 11:08:12  Hits: 60

Τι σημαίνει πραγματικά το κόκκινο φως στη θεραπεία με κόκκινο φως; Το Κόκκινο Φως αναφέρεται στο μήκος κύματος 600 ~ 700 nm στον Ήλιο που μπορεί να προκαλέσει τον ανθρώπινο αμφιβληστροειδή να προκληθεί σε κύματα κόκκινου φωτός.

Στη Βιοϊατρική Φωτονική, το Κόκκινο Φως έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην κλινική πρακτική.

Ως νέα μέθοδος θεραπείας, η θεραπεία με κόκκινο φως έχει δοθεί όλο και περισσότερη προσοχή. Ορισμένες χώρες αρχίζουν να μελετούν και να τη χρησιμοποιούν στην κλινική.

Τα τελευταία 10 χρόνια, όλα τα είδη θεραπευτικών εργαλείων κόκκινου φωτός έχουν διατεθεί στην αγορά, νοσοκομεία, σπίτια και έχουν αποκτήσει πολλές επιτυχημένες εμπειρίες στους τομείς της δερματολογίας, της χειρουργικής, της εσωτερικής ιατρικής, της γυναικολογίας και άλλων εφαρμογών.

Συνήθως, βλέπουμε το ιατρικό εργαλείο θεραπείας ερυθρού φωτός να αποτελείται από δύο μήκη κύματος, το μήκος κύματος φωτεινής πηγής χωρίζεται σε 660nm και 850nm για προσαρμογή σε διαφορετικούς ασθενείς.

  red light health benefits.jpg

Ανάλυση ερυθρού φωτός Θεραπευτική συσκευή

1, ανοιχτό χρώμα καθαρό, χωρίς φως ακαθαρσιών, μικρές παρενέργειες

2, για ορατή ζώνη φωτός, βαθιά διείσδυση του ανθρώπινου σώματος, καλή αποτελεσματικότητα

3, μεγάλο φως σημείο, για τη θεραπεία μεγάλων περιοχών της νόσου για την καλύτερη θεραπεία

4. Καμία βλάβη, καμία τοξική παρενέργεια του προγράμματος πράσινης θεραπείας.

Το όργανο θεραπείας κόκκινου φωτός είναι διαφορετικό από το όργανο φυσικής θεραπείας. Ο μηχανισμός του εργαλείου θεραπείας ερυθρού φωτός είναι κυρίως η φωτοχημική δράση στον οργανισμό, ο οποίος παράγει το σημαντικό βιολογικό αποτέλεσμα και το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Η κόκκινη ζώνη ορατού φωτός 600 ~ 700nm επιτυγχάνεται με το ειδικό φίλτρο, το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα της βαθιάς διείσδυσης, της καλής θεραπευτικής επίδρασης, του μεγάλου σημείου φωτός (αρκετές εκατοντάδες φορές λέιζερ He-Ne), της ομοιόμορφης ακτινοβόλησης και χωρίς καύση κλινική εφαρμογή.

Παρέχει μια καλύτερη μέθοδο για τη θεραπεία τοπικών ή ορισμένων ασθενειών μεγάλης περιοχής.

 

Τα μιτοχόνδρια στα κύτταρα απορροφούν το περισσότερο κόκκινο φως και μετά την έκθεση σε κόκκινο φως, διεγείρονται οι δραστηριότητες διαφόρων ενζύμων, όπως η καταλάση και η υπεροξείδιο δισμουτάση, τα οποία μπορούν να αυξήσουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και την περιεκτικότητα του γλυκογόνου, αυξημένη σύνθεση πρωτεϊνών και Η διάσπαση του τριφωσφορικού ADENOSINE προάγει την αναγέννηση των κυττάρων, την επούλωση τραυμάτων και ελκών και την αναγέννηση των κατεστραμμένων νεύρων.

Ταυτόχρονα, αυξάνει επίσης την φαγοκυττάρωση των λευκών αιμοσφαιρίων, η οποία μειώνει την περιεκτικότητα σεροτονίνης και δρα ως αναλγησία, επιτυγχάνοντας έτσι τα αποτελέσματα της αντιφλεγμονής, της αποφλοίωσης, της αναλγησίας και του αντιπυριτικού.

Το βάθος διείσδυσης του ερυθρού φωτός στους ανθρώπινους ιστούς είναι πάνω από 2,5 mm (περίπου 3 mm), το οποίο μπορεί να επηρεάσει άμεσα τα λεμφικά αγγεία, τα αιμοφόρα αγγεία, τους υποδόριους ιστούς και τις νευρικές απολήξεις.

Η ακτινοβολία με κόκκινο φως, το κόκκινο φως απορροφάται από τα κύτταρα και αντηχεί με ανθρώπινους ιστούς. Μια σειρά βιολογικών αντιδράσεων, όπως η θερμική επίδραση και η φωτοχημική επίδραση, μπορούν να παραχθούν μέσω της αλυσιδωτής αντίδρασης.

Το Κόκκινο Φως μπορεί να προάγει τον πολλαπλασιασμό και την ανάπτυξη των κυττάρων, όχι μόνο μπορεί να ενισχύσει τη δραστηριότητα των κυττάρων αλλά και για τους ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς να έχουν κάποια βελτίωση.

 

Το όργανο θεραπείας κόκκινου φωτός έχει επίσης αποκτήσει ένα προφανές αποτέλεσμα στην πτυχή της θεραπείας πολλών ασθενειών, το υλικό έρευνας μπορεί να δει πολλά σχετικά με το εργαλείο θεραπείας ερυθρού φωτός που θα χρησιμοποιηθεί στην αναφορά θεραπευτικών αποτελεσμάτων συγκεκριμένης περίπτωσης.

Για παράδειγμα: Το 2015, το Τμήμα Ορθοπαιδικών στο Bethune International Peace Hospital στο Shijiazhuang διερεύνησε την εφαρμογή θεραπείας με κόκκινο φως στην ορθοπεδική,

και 187 ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με κόκκινο φως από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους επιλέχθηκαν για να παρατηρήσουν το θεραπευτικό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

  red light treatment effect.png

Μετά την τοπική θεραπεία με όργανο θεραπείας ερυθρού φωτός, οι περισσότεροι από τους ασθενείς είχαν ένα καλό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να προωθήσει τη στερεοποίηση πρωτεϊνών, να βελτιώσει την τοπική κυκλοφορία του αίματος, να βελτιώσει τη μεταβολική ικανότητα του τοπικού ιστού και να παράγει μια σειρά καλοήθων αντιδράσεων.


Το εργαλείο θεραπείας με κόκκινο φως είναι ένα είδος οργάνου φυσικοθεραπείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κλινική. Έχει απλή λειτουργία, Ευρεία γκάμα εφαρμογών και καλή θεραπευτική επίδραση σε διάφορα τραύματα. Η θεραπεία με κόκκινο φως έχει επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Το εύρος των ενδείξεων είναι ευρύ. Σε πολλές κοινές ασθένειες Όλα έχουν τη θεραπευτική επίδραση, μπορούν να επιταχύνουν την επούλωση των πληγών, μειώνοντας έτσι το πρήξιμο, το αντιφλογιστικό, την αναλγησία.

2 Θεραπεία χωρίς επαφή. Γενικά μην το χρησιμοποιείτε με ανθρώπινη επαφή, σε μεγάλο βαθμό μπορεί να αποφευχθεί η διασταυρούμενη μόλυνση.

3. Θεραπεία επιφανειακού αυλού. Γενικά με το όργανο θεραπείας με οπτικό καθετήρα, αυτί, μύτη και λαιμό, ορθό, τράχηλο και άλλη αγωγή με ρηχή κοιλότητα, ασφαλή και βολική.

4. Προσαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά είναι εύκολα αποδεκτά, χωρίς πόνο, ασθενείς με ελαφρύ βάρος.

Ο μοναδικός μηχανισμός θεραπείας ερυθρού φωτός καθορίζει την κλινική αξία της θεραπείας ερυθρού φωτός.

Φυσικά, το εργαλείο θεραπείας με κόκκινο φως έχει επίσης ελλείψεις. Κυρίως όταν χρησιμοποιείτε τη θεραπευτική συσκευή ερυθρού φωτός,

όχι απευθείας στα μάτια, αλλά και να προσέξουμε να αποφύγουμε την κοιλιά των νεογέννητων και εγκύων γυναικών, δεν μπορεί να ακτινοβολήσει με ασθενείς με τεχνητό βηματοδότη.

red light therapy in hospital.jpg

Βιβλιογραφικές αναφορές:

1] Zhang Meiling, Luo Yaping, Qian Xiaofang. Εφαρμογή φωτονικής θεραπείας στην κλινική χειρουργική [J]. Chinese Medical Journal, 2012,4 (30): 164. Doi: 10.3969 / J. Έκδοση 1673-7210.2007.30.123

2] Τσεν Λιανγκ. Μηχανή θεραπείας κόκκινου φωτός Kdh. Εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία, 1992, (5): 23-24

3] Frank Killing,   Günther Stark. Φωτοδυναμική ενεργοποίηση μεταφοράς ιόντων μέσω λιπιδικών μεμβρανών και συσχέτιση της με αυξημένη διηλεκτρική σταθερά της μεμβράνης. Biochemical et Biophysical Acta, 2002, 1564: 207-209

4] Hou Channing, Sun Jiangang, Bai Xiaoyun, et al. . Κλινική εφαρμογή θεραπείας ερυθρού φωτός για δερματικές παθήσεις [j]. Ιατρική έρευνα και εκπαίδευση, 2013,30 (6): 97-102

Προηγούμενος: Συσκευή θεραπείας...

Επόμενο: Πόσο διαρκεί η θερ...