Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Οι θεραπευτικοί λαμπτήρες LED κόκκινου φωτός που προέρχονται από το διάστημα δείχνουν τώρα τις δεξιότητές τους στην αγορά ομορφιάς

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-19 16:19:45  Hits: 43

Εκτός από τη χρήση σε αισθητήρες, οι λυχνίες LED κόκκινου φωτός μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην ιατρική περίθαλψη. Τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκαν πολλά κόκκινα φώτα και όργανα θεραπείας με υπέρυθρες υπέρυθρες ακτινοβολίες, υποστηρίζοντας ότι οι λαμπτήρες LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη όμορφων εφέ. Δεν υπάρχουν μόνο εξειδικευμένες κλινικές ομορφιάς, αλλά και Αγοράστε συσκευή οικιακής θεραπείας για χρήση.   Και η Ασία είναι μια σημαντική αγορά εξοπλισμού ομορφιάς, με σύνθετο ρυθμό ανάπτυξης πέντε ετών έως και 20%.


Ο κόκκινος φωτισμός LED δεν ήταν αρχικά για λόγους ομορφιάς. Προήλθε από έρευνα που διεξήχθη από τη NASA και το Κέντρο του Αυτοματισμού και της Ρομποτικής του Ουισκόνσιν (WCSAR). Ελπίζεται ότι τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν σε περιορισμένους χώρους, όπως το διαστημικό λεωφορείο και ο διεθνής διαστημικός σταθμός. Διατηρήστε τη διατροφική ισορροπία του προσωπικού της αεροπορίας.


Εκείνη την εποχή, η έρευνα διαπίστωσε ότι το μήκος κύματος των LED κόκκινου φωτός μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη των φυτών και τη φωτοσύνθεση και να προωθήσει τον μεταβολισμό των κυττάρων. Αφού επιβεβαιώθηκε ότι το LED του κόκκινου φωτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φως ανάπτυξης φυτών, η ερευνητική κατεύθυνση μετατοπίστηκε σταδιακά στο εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρική περίθαλψη.

 

Επειδή τα κύτταρα χρειάζονται βαρύτητα για να διεγείρουν την ανάπτυξη, είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να θεραπεύουν πληγές σε μικροβαρύτητα ή υπερβαρύτητα. Η NASA ελπίζει να χρησιμοποιήσει κόκκινα LED για να ανακουφίσει τη μυϊκή ατροφία των αστροναυτών και να επιταχύνει την επούλωση των πληγών τους.

 

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα κόκκινα φάσματα LED με μήκη κύματος 680nm και 730nm και σχεδόν υπέρυθρες λυχνίες LED στα 880nm έχουν καλή επίδραση ανάκτησης στο δέρμα. Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αστροναύτες, καθώς και σε ασθενείς με διαβητικά έλκη ή σοβαρά εγκαύματα.   Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι τα φώτα υπερύθρων LED μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ανακούφιση του πόνου της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας.

 

Με την πρόοδο της τεχνολογίας και τη μείωση των τιμών των LED, σταδιακά εμφανίζονται λαμπτήρες στην αγορά για τη θεραπεία της ακμής, την εξάλειψη των ρυτίδων ή την ανακούφιση του μυϊκού πόνου. Τα κόκκινα LED μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα για περίπου 1 έως 2 mm, γεγονός που μπορεί να διεγείρει το δέρμα ώστε να παράγει κολλαγόνο ή ελαστικότητα. Η πρωτεΐνη επιταχύνει την επούλωση των πληγών και μειώνει τα σημεία.   Το εγγύς υπέρυθρο LED χρησιμοποιείται για την προώθηση του μεταβολισμού και έχει καλή λειτουργία στην πρόληψη της γήρανσης.

PAR38_red_therapy (60).jpg


Προηγούμενος: Πόσο διαρκεί η θερ...

Επόμενο: χονδρική 660nm Red και...