Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με κόκκινο φως;

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-03-04 09:33:41  Hits: 36

Συνήθως, όταν χρησιμοποιούνται συσκευές και προϊόντα θεραπείας με κόκκινο φως, χρειάζεται περίπου 15 έως 20 λεπτά ανά συνεδρία.

Παρακάτω θα συζητήσω τις διάφορες εφαρμογές αυτής της καταπληκτικής θεραπείας με κόκκινο φως!

Εξαρτάται πραγματικά από το είδος των εργαλείων Light Therapy που χρησιμοποιείτε και το ποσοστό του σώματος που αντιμετωπίζετε.Με κάτι σαν σύστημα εισόδου στο Ιατρείο Ινλάιτ 6, μπορείς να καλύψεις το μεγαλύτερο μέρος του σώματος καθώς και τα μάτια για συναισθηματική και εγκεφαλική θεραπεία.Το σύστημά τους προσφέρει 20λεπτη ώρα συνεδρίας.

Όταν χρησιμοποιείται ένα απλό λέιζερ διόδου, ή ένας φωτοτόκοκκος πυρσός, ο χρόνος που λαμβάνεται εξαρτάται από το αν θεραπεύετε ένα τραύμα ή ενεργοποιείτε σημεία βελονισμού.Εάν ενεργοποιήσετε τα σημεία μια συνεδρία μπορεί να σας πάρει μόνο πέντε - 10 λεπτά.

Διάβασε κι άλλο blog:   https://www.liftherapyred.com/blog/


Άλλα εργαλεία είναι περισσότερο λαμπτήρες ή μεγάλοι χειροκίνητοι βολβοί.Η διάρκεια της χρήσης τους εξαρτάται από την ποσότητα φωτός που εκπέμπουν και η οποία ποικίλλει σημαντικά από τη συσκευή.

Όταν χειρίζεσαι τις δερματικές επιπλοκές τότε οι συσκευές θεραπείας με κόκκινο φως παράγουν όλες τις αισιόδοξες δυνατότητες του.Εκτός από τη συσκευή θεραπείας με κόκκινο φως, μπορείτε να αγοράσετε μια συσκευή για να βρείτε άψογο δέρμα.   Η θεραπεία με LED είναι η μόνη αισθητική συσκευή που δεν έχει καμία παρενέργεια για την επιδερμίδα και το σώμα.

Σε ορισένε piεριpiτώσει, οι γυ-ναίκε piου έχουν και δεν έχουν καταφέρει να εpiιτύχουν ένα έφηβο το αναpiτύξουν για piρώτη φορά ως ενηλικίωση.Η θεραπεία με κόκκινο φως είναι και.35.39.Δεν είναι απλώς εξαιρετικά ωφέλιμη στη μάχη κατά της γήρανσης, αλλά και στο πεδίο δράσης.3539.

Μεταξύ των πιο εκπληκτικών ευρημάτων της χρήσης της θεραπείας με κόκκινο φως για την στοματική υγεία είναι το γεγονός ότι κέρδισε&35.39.t γίνεται ισχυρότερο από το βούρτσισμα δοντιών, ή το νήμα εκτός και αν αυτή και.\35 39.

Το ίδιο ισχύει και για την ανάκτηση του φωτός, με τη διαφορά ότι η εκπαίδευση ανάκτησης φωτός παρέχει μειωμένη συχνότητα διέγερσης των ηλεκτρικών μυών.

Άτομα που αναζητούν μια ασφαλή και αποτελεσματική προσέγγιση για να αποκτήσουν   ρίψη της κυτταρίτιδας   σε τοποθεσίες όπου και.35,101· είναι εξαιρετικά δύσκολο να πέσει κάποιο βάρος, τελικά υπάρχει βιώσιμη επιλογή θεραπείας σε θεραπεία με λέιζερ.

Η θεραπεία φωτός απαιτεί χρόνο και συνέπεια.Είναι γενικά ασφαλές.Η θεραπεία με φως είναι η πιο αποτελεσματική όταν έχετε το σωστό μίγμα έντασης, διάρκειας και χρόνου φωτός.

Οι υπέρυθρες φωτοσυλλέκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε άλλες περιοχές σώματος που είναι επιρρεπείς σε ακμές, όπως το στήθος ή η πλάτη.

Αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή στο σπίτι, για να αποφύγετε τις βλάβες στα μάτια ή την δυσφορία, να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν κοιτάτε κατευθείαν στα φώτα.

Υπάρχει επίσης ένδειξη ότι η θεραπεία με λέιζερ φωτός θα βοηθήσει στην ενίσχυση της απόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το κατάλληλο είδος κόκκινου μήκους φωτός είναι αρκετό για την ανάπτυξη τριχών!

Το φυσικό φως είναι ένα ευρύ φάσμα που περιλαμβάνει πολλά μήκη κύματος και χρώματα.

Χρησιμοποιούνται διαφορετικά χρώματα φωτός για την αντιμετώπιση διαφορετικών δερμάτων.Παρατηρώντας τη θεραπεία, το δέρμα θα παραμείνει κόκκινο για μία ή δύο ώρες.Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος σε διάφορα επίπεδα.

Για τον λόγο αυτόν, είναι σημαντικό να επιλέγεται ένα προϊόν με τη βέλτιστη φωτεινή ένταση που τελειώνει σε χρόνο θεραπείας που και35.39.Η ικανότητα του φωτός LED δεν μπορεί να τονιστεί υπερβολικά.

περισσότερα προϊόντα θεραπείας με κόκκινο φως: https://www.liftherapyred.com/Product/

red light therapy test.png


Προηγούμενος: Το όργανο θεραπεί...

Επόμενο: Οι θεραπευτικοί λ...