Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Τι είναι η θεραπεία με υπέρυθρο φως και τι μπορεί να κάνει

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-24 13:57:59  Hits: 42

Το εγγύς υπέρυθρο φως αναφέρεται στο κόκκινο φως έξω από το φως, είναι ένα είδος υπέρυθρης ακτινοβολίας, ανήκει στην κατηγορία των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, με ισχυρό ρόλο στη θερμότητα, γνωστός ως " φως της ζωής " .

Το εγγύς υπέρυθρο φως έχει ισχυρή δύναμη διείσδυσης και ακτινοβολίας, είναι εύκολο να απορροφηθεί στο σώμα της ενέργειας. Η υπέρυθρη απορρόφηση από το σώμα μπορεί να παράγει συντονισμό με τα μόρια νερού σώματος, μόρια νερού για αύξηση της ενεργοποίησης και σύνδεση μεταξύ των μορίων. Ενεργοποιημένη πρωτεΐνη και άλλα μεγάλα μόρια, έτσι ώστε το υψηλότερο ενεργειακό επίπεδο δόνησης των βιολογικών κυττάρων.

Οι ακτίνες πλησίον υπέρυθρης ακτινοβολίας μπορούν να μεταφέρουν θερμότητα στο βαθύτερο μέρος του δέρματος, προκαλώντας τη θερμότητα που παράγεται από την αύξηση της θερμοκρασίας να ακτινοβολεί προς τα έξω, προκαλώντας την αύξηση της θερμοκρασίας του βαθιού στρώματος του δέρματος, ΚΑΠΙΛΥΡΑ, προάγει την κυκλοφορία του αίματος, επανενεργοποιεί τα ένζυμα, ενισχύει την κυτταρική μεταβολισμό και ενισχύει την ανοσία.

rd.jpg


5 πράγματα που μπορούν να κάνουν κοντά στο υπέρυθρο φως στην ιατρική:

1. Βελτιώστε τον πόνο στις αρθρώσεις

Η ακτίνα με υπέρυθρη ακτινοβολία μπορεί να φτάσει βαθιά στους μυς και τις αρθρώσεις, να ζεσταθεί το σώμα, να χαλαρώσει τους μυς, να προωθήσει την ανταλλαγή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στο μικροαγγειακό δίκτυο και να εξαλείψει τη συσσώρευση ουσιών κόπωσης και γαλακτικού οξέος και άλλων αποβλήτων γήρανσης για την εξάλειψη εσωτερικό πρήξιμο, εξαιρετική ανακούφιση από πόνο.

2. Ρυθμίστε το αυτόνομο νευρικό σύστημα

Το αυτόνομο νευρικό σύστημα ρυθμίζει τη σπλαχνική λειτουργία. Το χρόνιο άγχος και το στρες του αυτόνομου νευρικού συστήματος μπορούν να οδηγήσουν σε μειωμένη ανοσία, πονοκεφάλους, ζάλη, αϋπνία και κρύα άκρα. Η ακτίνα εγγύς υπέρυθρης ακτινοβολίας μπορεί να ρυθμίσει το αυτόνομο νεύρο για να διατηρείται στην καλύτερη κατάσταση, τα παραπάνω συμπτώματα μπορούν να βελτιωθούν ή να αφαιρεθούν.

3. Περιποίηση δέρματος και απώλεια βάρους

Η εγγύς υπέρυθρη ακτινοβολία προκαλεί απορρόφηση συντονισμού του ανθρώπινου σώματος, μπορεί να προκαλέσει κόπωση και γήρανση, όπως γαλακτικό οξύ, ελεύθερα λιπαρά οξέα, χοληστερόλη, περίσσεια υποδόριου λίπους και ούτω καθεξής, από θυλάκια τρίχας και υποδόρια ενεργοποίηση λίπους, όχι μέσω των νεφρών, μεταβολίζεται άμεσα από το δέρμα.

Ως εκ τούτου, μπορεί να κάνει το δέρμα λείο και απαλό. Η επίδραση της φυσικής θεραπείας με υπέρυθρη ακτινοβολία μπορεί να αυξήσει τη θερμική ενέργεια του σώματος, την ενεργοποίηση των κυττάρων, προωθώντας έτσι τον μεταβολισμό του λιπώδους ιστού, την αποσύνθεση καψίματος, την υπερβολική κατανάλωση λίπους και, στη συνέχεια, την αποτελεσματική απώλεια βάρους.

4. ΑΝΑΛΓΕΙΑ

Η θερμική επίδραση του υπέρυθρου φωτός μειώνει τη διέγερση των νευρικών απολήξεων. τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, τη μείωση του οιδήματος και τη μείωση της χημικής και μηχανικής διέγερσης των νευρικών απολήξεων · Το θερμικό αποτέλεσμα του υπέρυθρου φωτός αυξάνει το όριο του πόνου και ούτω καθεξής, και οι δύο παίζουν ρόλο στην ανακούφιση του πόνου.

Κοντά-υπέρυθρες βιολογικές επιδράσεις, εκτός από τις προαναφερθείσες θερμικές επιδράσεις, υπάρχουν πολλές άλλες σημαντικές βιολογικές επιδράσεις, όπως η εγγύς υπέρυθρη ακτινοβολία και η σχέση μεταξύ της ζωής, η υπέρυθρη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, η ενεργοποίηση μορίων νερού, με την ενεργοποίηση σημαντικών λειτουργιών όπως ως κύτταρα ιστών.

5. Ενισχύστε την ασυλία σας

Η ανοσία είναι μια φυσιολογική προστατευτική αντίδραση του ανθρώπινου σώματος, η οποία περιλαμβάνει κυτταρική ανοσία και χυμική ανοσία. Παίζει σημαντικό ρόλο στην αντίσταση των ασθενειών. Μετά την κλινική παρατήρηση, η θεραπεία με υπέρυθρη ακτινοβολία μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία PHAGOCYTIC των μακροφάγων, να ρυθμίσει την ανθρώπινη κυτταρική ανοσία και τη χυμική ανοσία, η οποία είναι ευεργετική για την ανθρώπινη υγεία.


Στην ιατρική θεραπεία συχνά για ορισμένους ασθενείς να εφαρμόζουν, αλλά να προσέχουν, επειδή το υπέρυθρο μπορεί να κάψει το δέρμα, στην εφαρμογή, πρέπει να κυριαρχήσει το χρόνο και τη θερμοκρασία, για να αποτρέψει εγκαύματα στο δέρμα.

Μην κοιτάτε κατευθείαν στο φως υπέρυθρης ακτινοβολίας, πρέπει να φοράτε μαύρα γυαλιά ως προστασία.



Προηγούμενος: Πώς να OEM ή ODM της σ...

Επόμενο: Πώς να βρούμε κινέ...